Menu

Smarta sättet att spela


När man spelar spel om pengar på bettingsajter är det en del som tänker sig en smart spelstrategi för detta. I ärlighetens namn finns inga enkla lösningar eller svar för att ha oddsen på sin sida när det gäller att vinna pengar. Det är egentligen hemläxa på det genom att försöka hitta information och läsa sig till tips på olika sajter och spel. Det smartaste sättet är helt enkelt att prova ett spel för att kunna ha någon möjlighet att utforma någon slags spelstrategi. Att lära känna spelet på sajten ökar vinstchanserna. Det är genom lärdom vi får våra belöningar, inte annars.

Ett annat smart sätt är att jämföra olika bettingsajter med varandra. Har en sajt mer vinster utbetalda än andra? Och är i så fall vinsterna stora eller har den stora vinsten ännu inte utbetalats? Då är oddsen höga att den som nästa gång försöker sig på detta spel vinner stora vinsten om det fortfarande inte vunnits något stort belopp.

Man kan också ta sig tid att jämföra bonusar på de olika spelbolagen. Ett spelbolag kanske endast erbjuder bonusar genom freespins? Då kan det vara smart att välja just den sajten om man är intresserad av att kunna dubbla sin vinst genom freespins. Många av dem genererar i vinster som fördubblas genom olika bonusvinster i de spins som snurrar.

Eller kanske välja det spelbolag där bonus ligger på att erbjuda en summa pengar att spela för? Då är man inte låst till ett specifikt spel som erbjuder freespins utan man kan ta bonuspengarna och spela på valfritt onlinespel. Större frihet av val men är det högre odds för vinst? Som ni själva märker finns det inget direkt svar på detta men själva beskrivningen om strategitänk är det enda sättet att få reda på en bra spelstrategi. Alla vill självklart vinna och lite arbete bakom genom att ta reda på lite mer måste man ändå kräva av kunden som spelar.